besimėgavusios kepsniais ant kepsninės arba šašlykais, pirmadienį gali pastebėti naujas raukšleles. Dėl šilto kaltinti reiktų ne tik saulės spindulius ar alkoholį, tačiau ir medžiagą „AGEs“ (Advanced Glycation End products). Tikslaus ir tiesioginio, aprobuoto šių medžiagų vertimo į lietuvių kalbą nėra, tad tai galima versti kaip „galutiniai pažengusios glikacijos produktai“. Sakant paprasčiau, ruošiant mėsą ant atviros ugnies joje susidaro medžiagos, pažeidžiančios kolageną ir greitinančios odos senėjimą. Kuo aukštesnė gamybos temperatūra ir kuo ilgiau produktas gaminamas, tuo jis tampa pavojingesnis moters grožiui.
„AGEs“ produktų įtaką galima sumažinti mėsą marinuojant rūgščioje terpėje ar prieskoniuose, tačiau gerokai efektyvesni būtų kiti gamybos būdai – kepimas suvyniojus į foliją, troškinimas, virimas garuose ir pan.